torstai 10. marraskuuta 2011

My favorite waste of time

Muistui tässä mieleeni, kuinka kivaa oli kun facebookissa yhteen aikaan pyöri näitä tällaisia Pick 5-juttuja, missä sai listata suosikkibändejään, -miehiään ja ties vaikka mitä. Niin ajattelin, että koska listojen tekeminen on niin kivaa, niin teenpä sitten listoja! Mutta ehkä vain top kolmosia, viisi on aina jotenkin liian vaivalloista.

Ajattelin aloittaa omista top 3 keikkakokemuksistani. Here we go!

1. Foo Fighter - Wembley Stadium, Lontoo 7.6.2008

Vaikka Foot ei olekaan mikään supersuosikkiykkösbändini, niin niiden Wembleyn keikka nousee kyllä kokemuksena aivan ehdottomasti ykköseksi kaikista keikkakokemuksista. Onhan se vähän erilaista olla jossain valtavalla Stadionilla 86 000 ihmisen ympäröimänä kuin vaikka jossain Tampereen Klubilla. Tunnelma ei ollut katossa, koska kattoa ei ollut, vaan taivaissa.

2. Avenged Sevenfold - Helsingin jäähalli 22.11.2010

Tätä keikkaa odotin kuin kuuta nousevaa, eikä odotus ollut turha. Vaikka olen ollut monenlaisten suosikkibändieni keikalla, niin tämä oli eka kerta kun koin sellaisin epäuskoisen tuntemuksen keikalla. Että siinä ne nyt on, ihan minun edessäni, ihan ihan oikeasti.

3. Tehosekoitin - Tammerfest 11.7.2009

Tämähän nyt oli sellainen jokaisen Tehosekoitin-fanin must see! Ja sen kyllä huomasi. Paikka oli täyttynyt pääasiassa noin itseni ikäsillä nostalgiafiiliksin varustetuilla ihmisillä ja meteli oli oikeasti ihan korvia huumaava. Koskaan ei minun nähteni ole mikään bändi saanut Tampereella sellaista vastaanottoa ja encorea vaadittaessa tuntui, että korvat ja festailuteltta lentävät kohta taivaantuuliin siitä pauhusta. Tehosekoitin ♥


+ bonuksena mainittakoon viime kesäinen Prodigyn Ruisrock-keikka. Siinäkin oli jotenkin kaikki kohdallaan, kuuma kesäpäivä takana, jo pimenevä kesäilta, maailman paras ihastuspoika siinä vierellä, ja ihan mieletön meno sekä yleisössä että lavalla!


Tällä hetkellä hartain toiveeni olisi nähdä vielä jonain päivänä 30 seconds to mars livenä. Tahdon uskoa, että se olisi ihan huippukokemus myös.

Ja sitten toinen toive olisi, että jos jollakulla tulee mieleen jotain aiheita, mistä haluaisitte minun tekevän top3-listoja, niin huikatkaapa kommenttilaatikkoon! Vaikka niin monta kuin mieleen tulee. Ja hiljaisten lukijoiden anonyymit kommentitkin on ihan yhtä tervetulleita. :)

2 kommenttia:

Irwis kirjoitti...

1. Top3 -leffat
2. Top3 -miehet
3. Top3 -biisit
4. Top3 -värit
5. Top3 -ruuat

=)


- Ja jos nyt IHAN mahdottomalta tuntuu rajata kolmeen niin tee Top5! =^,^=

Puhalluskukkatyttö kirjoitti...

Suurkiitos! Mä jo ajattelin, että eikö kukaan tarttunut tähän ehdotukseen, mutta onneksi Irwikseen voi aina luottaa! :)