lauantai 19. marraskuuta 2011

A niinkuin Ainomieli

Näin jossain blogissa sellaisen meemilöisen, missä pitää postata aakkosjärjestyksessä jokaisella kirjaimella alkava biisi. Siis nimenomaan, että se biisinnimi alkaa kyseisellä kirjaimella, ei yhtye. No ehkä jotkut vaikeat kirjaimet, kuten vaikka "å" saa skipata. Ja kappaleen olisi tietysti suotavaa olla itselle jollaintapaa mieluinenkin vielä. Niin ajattelin, että tässäpä meemi minulle!

Sääntöjä ei ollut sen kummemmin, siellä näyttiin postaavan samaan postaukseen useampikin biisi, mutta ajattelin, että yksi kerrallaan on varmaan ihan passeli. Niin että näitä nyt sitten tipahtelee tänne säännöllisen epäsäännöllisesti alkaen NYT.

Tämän myötä hyvää viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

Irwis kirjoitti...

Oi, onpa mielenkiintoinen meemi! Mutta mitenkähän kävisi minulle.. :O Asiaa pitäisi ihan pohtia, saisinko kokoon kaikista mahdollisista kirjaimista listan, hmmm... Heti alkoi raksuttaa :D Pitänee ehkä ainakin yrittää! :)

Puhalluskukkatyttö kirjoitti...

Kyllä mä uskon, että sä löytäisit joka kirjaimelle jonkun biisin! Mäkään en oo yhtään suunnitellut näitä etukäteen, että laitan sit aina fiilispohjalta, miltä minkäkin kirjaimen kohdalla tuntuu.
Yritä ihmeessä!