lauantai 5. marraskuuta 2011

Hear me now here and now


Ostin alkuviikosta Seetherin uuden levyn ja ajattelin kehua sitä vähän. Holding onto strings better left to fray on sen nimi. Edellisen levyn nimi oli Finding beauty in negative spaces. Tykkään niiden levyjen nimistä. Useimmilla kuuntelemillani yhtyeillä on sellaisia lyhyitä ja ytimekkäitä levyn nimiä, kuten vaikka Nightmare.

Seether on sellainen tasaisen varma tykkäysbändi. Ei mikään hurahdusbändi, vaan pikemminkin sellainen useammalla kuuntelukerralla paremmin aukeava. Ja tykkään kovasti laulaja Shaun Morganin äänestä. Huomasin muuten juuri, että ei minusta ainakaan musiikkikriitikoksi ole, kun en osaa analysoida kovin hienosti levyä, mutta sen osaan sanoa, että tykkään! Ja että kokeilkaa tekin!

Kuuntelin levyä sillä korvalla, että minkä niistä biiseistä laittaisin tänne, ja muutin mieltäni joka kerta kun uusi kappale alkoi. Mutta en nyt ehkä viitsi laittaa niitä kaikkia kumminkaan, niin laitan sitten tämän, joka ehkä ihan karvanmitalla on tämän hetkinen suosikkini levyltä. 

2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Muistan, kun kuulin ensimmäisen kerran Seetherin mikä-se-kappale-nyt-olikaan ja mietin, että mikä Nirvana-wannabe se oikein on. Nykyisin en kyllä millään tavoita sitä fiilistä, en edes kuunnellessani sitä ekaa hittiä. Jännä juttu.

Puhalluskukkatyttö kirjoitti...

Niin se oli kai se Remedy. Muistan itsekin, kun kuulin sen ekoja kertoja radiosta, enkä tiennyt vielä Seetheristä mitään, niin siinä oli jotain Nirvanamaista olevinaan. Mutta ei sitä kyllä tosiaan siitä enää kuule.