perjantai 11. toukokuuta 2012

Monikäyttöinen bloggaaja
Sain Tiinalta tämmöisen. Nyt pitäisi sitten kertoa 7 asiaa itsestään. Eteenpäin en ala kyllä tätä jakaa, kun kaikilla varmaan on jo.

1. Minua arvattiin viime viikonloppuna kahdesti 10 vuotta totuutta nuoremmaksi.
2. Siitä kuitenkin tietää tulleensa "vanhaksi", kun hammastarkastukseen mennessään tajuaa, että hammaslääkäri onkin selvästi minua nuorempi. Sellaista ei ole ennen käynyt.
3. Olen salakavalasti päässyt lihomaan n. 5 kiloa, ehkä vuoden parin sisällä ja se ahdistaa uskomattoman paljon. Ei yhtään auta, vaikka joku sanoisi, ettei sitä kukaan muu huomaa kuin minä itse, koska itse huomaan ja itse olen se joka ahdistuu asiasta.
4. Olen ollut koko aikuisikäni samaa vaatekokoa. Olen päättänyt, että asiaan ei tule muutosta. Ainakaan isompaan päin.
5. Tahtoisin rakastua. Ihastuksia on aina jonkinmoisia, mutta luulen, että nyt olisi sopiva aika rakastua.
6. Olen muuttanut taktiikkaani niin, että en enää nykyään juuri kirjoita/puhu mistään lupaavista miehenpuolikkaista, koska kaikki menee yleensä pieleen samaa vauhtia kun avaa suunsa.
7. En ole vähääkään koiraihminen. Saatan tykätä joistain yksittäisistä koirista, mutta useimmista en.


3 kommenttia:

kaari3 kirjoitti...

Voi, voi! Meinasin juuri laitaa sinulle saman kunniakirjan :) Satunnaiset faktat ovat joskus hauskoja, paitsi ei ylikilot :D itsekullakin. Tai siis tietoina hauskoja vaan ei oman vyötärön kupeella, terveisin nimimerkki: "ymmärrän".

Puhalluskukkatyttö kirjoitti...

Oi voi! No kiitos meinaamisesta kuitenkin. :)
Satunnaiset faktat on ihan hauskoja, mutta olen ihan kamalan huono keksimään niitä. Kivempi lukea muiden faktoja, kuin keksiä omia. :D

Elegia kirjoitti...

Näitä oli kyllä kiva lukea, joten kiva kun keksit!