sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Sunday's song and dance
4 kommenttia:

Elegia kirjoitti...

Ihanan dramaattinen tuo kuva, vahva. Jäin sitä nyt tuijottamaan tähän. Onneksi katse ei kuluta ;)

Irwikissi kirjoitti...

Usein olen miettinyt kuviasi, että niissä on joku vahva omaleimainen tunnelma, tietynlainen värimaailma. Kuvat ovat siis aina sinun näköisiäsi, sinulla on oma tyyli. - Ja sehän on aina pelkästään hyvä! :)

Garden on tietyn mielentilan biisi, pakko kuunnella aina aika ajoin, ja joskus se tarvii kuulla vain Alice Cooperin puheenvuoron vuoksi. :)

Puhalluskukkatyttö kirjoitti...

Kiitos, Elegia! Totta, onneksi katse ei kuluta. :)

Voi, kiitos paljon Irwis! Olipas kiva kuulla tuollaista palautetta. Sitä ei ehkä osaa omia kuviaan katsoa sillä silmällä, että olisi huomannut sellaista oman näköisyyttä niissä, mutta mukava kuulla, että sellaista on. :)

Tätäkinhän kuva on tietysti kevyesti muokattu, siitä se varmasti osin tulee se omannäköisyys, kun on se tietty tyyli/fiilis/värimieltymys, mihin suuntaan niitä tulee usein muokattua.

Irwikissi kirjoitti...

Eipä kestä! :) Ja itselläni on kyllä ihan sama vika; omasta mielestä tuntuu aina että kaikkihan tällaisia kuvia ottaa, kaikkihan tällaista osaa... Mutta kai sitä vaan pitäis pikkuhiljaa alkaa ottamaan se positiivinen(kin) palaute todesta :D

Muokkaaminenhan tosiaan on yksi personoiva tekijä, jokaisella kun on se oma makunsa ja tyylinsä - joka myös tekee kuvista juuri oman näköisiä ja tunnistettavia :)