keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Day 27: Bathroom


Kerta tämä kuvahaastehommeli on alkanut vähän tökkiä ja minulla on ihan ruma kylpyhuonekin, niin tässäpä kuvasarja siitä, kuinka luonnon oma kylpyhuone oli tänään vähällä suihkuttaa minut läpimäräksi, mutta pelastuin viime tingassa suojaan!

3 kommenttia:

Irwis kirjoitti...

No huhhu :O Täälläkin sateli tänään, muutamaankin otteeseen, muttei noin kovaa kertaakaan. :o - Nyt tosin taas pimenee uhkaavasti joten jospa tuo kaatosade on nyt sitten täällä... :P

Onneksi matkasi varrelle kuitenkin sattui tuo suojaisa paikka sateen pitelyyn! :)

Bemary kirjoitti...

Luonnon oma kylpyhuone onkin ollu viime aikoina ihan turhan aktiivinen, jos multa kysytään. Sielläpäin vissiin vielä aktiivisempi, mitä täällä pohjoisemmassa.

Nää haastejutut on tosi sitovia (ja usein hankaliakin), jos tahtoo joka päivä osallistua eikä jättää ainuttakaan kuva-aihetta välistä. Siitä syystä en oo ite osallistunu, vaikka mieli tekis. :p Eihän kukaan pakota joka päivä osallistumaan, mut itteäni jäis vaivaamaan, jos jäis päiviä välistä, nii en oo sitte kehannu, etenkään näin kesällä.

Puhalluskukkatyttö kirjoitti...

Mä kyllä tykkään tollaisista kesäisistä kaatosateista, jos vain saa itse suojasta katsella niitä. Ja tuolloinkaan mulla ei ollut kiire mihinkään, niin mikäpäs siinä oli pällistellessä kameran kanssa. :D

Minä annoin heti alussa itelleni luvan, että tästä kuvahaasteesta ei tehdä mitään pakkopullaa. Että osallistun niinä päivinä kun siltä tuntuu, enkä stressaa mokomasta. Niin se on paljon kivempaa. :)