sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Day 4: Bedside


Sänkyni vieressä on pieni yöpöytä, joka hautautuu luettujen kirjojen alle. Tarvisin kirjahyllyn, johon oikeasti mahtuisi kirjoja. Se on ollut suunnitelmissa jo tovin, mutta toteutus ontuu, koska ensin pitäisi päästä vanhasta tyhmästä hyllystä eroon. Ja sillä aikaa kirjani muodostavat epämääräisiä kasoja pitkin kämppää.


Paitsi jos ollaan rehellisiä, niin tuota Lovecraftia en ole lukenut kokonaan. Mutta jonain päivänä otan sen taas työn alle!

5 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Yksi kaikkien aikojen lempikirjoistani tuolla pilkottaa, tosin olen lukennut vain suomennettuna, siis Dorian Gray. Se kuuluu myös henkilökohtaiseen Tärkeiden kirjojen listaan.

Irwikissi kirjoitti...

Haa, siellähän se Toscanakin pilkistää! =) Dorian Grayn muotokuva pitäisi lukea kun siitä oon niin paljon kuullut ja lukenut, ja Siri Hustvedtin tuotantoon kai pitäisi tutustua myös.

Minulla taas kaikki luvussa olevat kirjat lojuvat useimmiten lattialla, yöpöytä on niin ahdas :P Muuten kirjat ovat kyllä hyllyissä, omistan muutaman matalan enkä perinteistä kirjahyllyä enää edes huolisi, kivasta seinähyllystä olen kyllä haaveillut :)

Puhalluskukkatyttö kirjoitti...

Mymskä, tuo Dorian Grayn englanninkielinen versio oli joskus äärimmäisessä halvennuksessa kirjakaupassa, niin pitihän se sitten ostaa. :)

Irwis, mulla on sellainen tyhmä iso kirjahylly, josta puolet on sellaista isoa tv-tasoa ja yksi osa on lasivitriini ja sitten jää ihan säälittävästi tilaa kirjoille. Tahtoisin sellaisen, missä olisi ihan vaan pelkästään kirjanmentäviä hyllyjä, ilman mitään sen kummempia krumeluureja! :)

tonkeli kirjoitti...

Michael Monroen kirja se itselläkin nököttää tossa sängyn vierellä, tosin vielä lukeminen kesken. Ei oo vaan jotenkin jaksanut luke : )

Puhalluskukkatyttö kirjoitti...

Itse sain sen juuri vähän aikaa sitten luettua. :)

Mulla ainakin lukeminen on joskus vähän kausiluonteistakin, joskus sitä lukee kirjoja ihan urakalla, joskus tulee aikoja, ettei oikein saa luettua mitään.