lauantai 10. joulukuuta 2011

Miehiä


Listojen teko jatkuu. Hitaasti, mutta varmasti. Seuraavana Irwiksen ehdotuksissa oli miehet. Mikäpä sen parempi tapa viettää lauantai-iltaa, kuin listailla miehiä.

Ehdotus ei varsinaisesti eritellyt millä kriteerillä top-miehet listataan. Ulkonäöllä vai jollain muulla ominaisuudella, julkkis- vai tavismiehiä. Mutta päätin suosiolla tyytyä julkkismiehiin. Ja päätin, että listaussyyksi ei riitä pelkkä ulkonäkö, muuten tämä lista täyttyisi niistä kajal-silmäisistä peikkopojista. Nyt listalle pääsyyn vaaditaan että mies on tehnyt minuun lähtemättömän vaikutuksen sekä ulkonäöllään että muulla olemuksellaan ja taidoillaan/työllään. Eli nää ois sit ehkä niitä minun kestoidoleita! Ja tämä on sitten taas vaan top 3-lista, niinkuin alunperin oli aikomuskin. Elokuvia livahti vahingossa viisi. 


1. Herra Ylppö

Herra Ylppö on ehkä yksi Suomen seksikkäimmistä miehistä. Ääni, silmät, äly ja koko olemus ja tyyli. Ja sitten se osaa tehdä biisejä. Vaikka en olekaan niin innostunut Herra Ylpön ja Ihmisten biiseistä ja toivon, että Maj Karma tulis takaisin sellaisena kuin se oli vielä Kauniiden kuvien aikaan. Maj Karmalla on aina paikka minun sydämessä. Ja Ylpöllä kans.2. Jared Leto

Jared voi ilmeisesti tehdä ihan mitä vaan ja olla aina hyvä. Jaredilla on kanssa se ääni ja ne silmät. Ne silmät!
30 seconds to Mars on aina hyvä. Ja Jared osaa näytellä. Sohvannurkassani ois juuri Jaredin kokoinen paikka vapaana.3. Jude Law

Elokuva jossa Jude näyttelee ei voi olla huono. Tai vaikka oliskin, niin sitä ei huomais kun olis niin Juden poikamaisen ihanan hymyn lumoissa. Niin ja Judellakin on ne silmät. Ja se ääni. Silmillä ja äänellä on selvästi helppo tehdä minuun vaikutus.

Jos pitäisi suositella epäfanille jotain Jude Law-leffaa, niin käskisin katsomaan The Holidayn tai My Blueberry Nights. Jos et noiden jälkeen ole rakastunut Judeen, niin sinussa on jotain pahasti vialla.Juden ja Jaredin kuvat on napattu netistä, Ylppö on ihan ite napattu. 

4 kommenttia:

Hensu kirjoitti...

hauska blogi sulla =)!
http://keepitsimply.blogspot.com/ lukijaks =)?

Puhalluskukkatyttö kirjoitti...

Kiitos kiitos. :)

Irwis kirjoitti...

Iiiih! Aikas ihana kolmikko! :D

Taas piti muuten katsoa Holidaykin, kun se tossa joulun aikaan tuli, kun Jude on siinä kyllä aika mehevä.. ♥ =)

Puhalluskukkatyttö kirjoitti...

Suhun voi aina luottaa näissä. :)

Mä en katsonut nyt sitä Holidayta, mutta tallensin kyllä sopivan päivän varalle, että voi taas katsella sen kun siltä tuntuu. Jude on siinä kyllä ihana. :)